Compatibele versies
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta and Filling
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 20 fresh basil leaves, plus extra for serving
- 250 g ricotta cheese
- 1 medium egg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 16 conchiglioni rigati (large pasta shells)
- water, for cooking pasta
- 600 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Assembly
- 125 g mozzarella, sliced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2813 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 39.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Beef and Bean Enchiladas
40min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Avocado Pesto Orecchiette
35 min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Tuna Pasta Bake
1h
Chicken Enchiladas
1h
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Halloumi Salad
20 min
Baked Penne with Vegetables
1h 5 min