Compatibele versies
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta and Filling
- 100 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 fresh basil leaves, plus extra for serving
- 250 g ricotta cheese
- 1 medium egg
- 1 pinch ground black pepper
- 2 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 600 g tinned chopped tomatoes
- 1 tsp sugar
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 tsp fine sea salt, plus 1 pinch
- water, for cooking pasta
- 16 conchiglioni rigati (large pasta shells)
Assembly
- 125 g mozzarella, sliced (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2813 kJ / 674 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 31.5 g
- Vetten
- 39.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Enchiladas
1 godz.
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Chicken Tikka Flatbreads
45 Min
Bibimbap Burrito
45 Min
Greek Chicken with Orzo and Feta
2h
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1 godz. 15 min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 Min
Tuna Pasta Bake
1 godz.