Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g boiling water
- 1 ½ vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
- 200 g pearl couscous (giant)
- ½ Tbsp extra virgin olive oil
- 150 g fresh baby spinach, roughly chopped
- 200 g feta cheese, diced (1 cm)
- 150 g roasted red peppers, preserved, drained, cut in strips
- 40 g extra virgin olive oil, plus ½ Tbsp
- 20 g fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- 1 ½ tsp smoked paprika
- 2 garlic cloves
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1912 kJ / 457 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mexican Quinoa Salad
30 Min
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35 Min
Green Goddess Quinoa Salad
40 Min
Roasted Sweet Potato and Broccoli Spelt Salad
1h 15min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30 Min
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Beetroot, Apple and Goat's Cheese Quinoa Salad
30 Min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Halloumi Salad
20 Min
Asian Chopped Salad
20 Min