Compatibele versies
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fishcakes
- 200 g brown bread, torn in pieces
- 650 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 4 fresh salmon fillets, boneless (approx. 120 g each, see tip)
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 tsp coriander seeds
- 5 g fresh coriander leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini and Lemon Dressing
- 1 garlic clove
- 5 g fresh coriander leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g tahini
- 50 g water
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Serving
- 500 g water
- 500 - 600 g mixed vegetables, seasonal (see tip)
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2984 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Salmon Fishcakes
1 godz. 50 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Tuna Pasta Bake
1h
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min