Compatibele versies
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fishcakes
- 200 g brown bread, torn in pieces
- 650 g sweet potatoes, peeled, diced (2 cm)
- 1000 g water
- 4 fresh salmon fillets, boneless (approx. 120 g each, see tip)
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 1 tsp coriander seeds
- 5 g fresh coriander leaves
- ½ tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Tahini and Lemon Dressing
- 1 garlic clove
- 5 g fresh coriander leaves
- 20 g lemon juice, freshly squeezed
- 50 g tahini
- 50 g water
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Serving
- 500 g water
- 500 - 600 g mixed vegetables, seasonal (see tip)
- vegetable oil, for frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2984 kJ / 713 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45min
One-pot Moussaka
30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1 godz. 40 min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min