Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot
- 80 g cooked beetroot, diced (5 mm)
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp balsamic vinegar
Goat's Cheese Eggs
- 40 g flaked almonds
- 270 g goat's cheese
- 2 Tbsp olive oil
Watercress Salad Nest
- 50 g fresh basil leaves
- 40 g almonds, smoked
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g olive oil
- 1 garlic clove
- 60 g watercress
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette (TM6)
15min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1h
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Stuffed Portobello Mushrooms
45min
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Creamy Mushrooms
35 Min
Orange Chicken with Giant Couscous and Pine Nuts
1h 30min
Baked Christmas Pudding Cheesecake
13 godz. 50 min