Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot
TM6 TM5

Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot

5.0 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

Beetroot

  • 80 g cooked beetroot, diced (5 mm)
  • 2 pinches fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 Tbsp balsamic vinegar

Goat's Cheese Eggs

  • 40 g flaked almonds
  • 270 g goat's cheese
  • 2 Tbsp olive oil

Watercress Salad Nest

  • 50 g fresh basil leaves
  • 40 g almonds, smoked
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 50 g olive oil
  • 1 garlic clove
  • 60 g watercress

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2397 kJ / 573 kcal
Eiwitten
22.2 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
52 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten