Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot
- 80 g cooked beetroot, diced (5 mm)
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp balsamic vinegar
Goat's Cheese Eggs
- 40 g flaked almonds
- 270 g goat's cheese
- 2 Tbsp olive oil
Watercress Salad Nest
- 50 g fresh basil leaves
- 40 g almonds, smoked
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g olive oil
- 1 garlic clove
- 60 g watercress
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35 Min
Pork Tenderloin and Roasted Sweet Potatoes with Port Sauce (TM6)
1h 40min
Portobello Mushrooms with Chilli-cheese Topping
40min
Baked Spinach and Feta Mushrooms
35 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45min
Colourful Tuna Rice Salad
40min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30 min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Sicilian Salad
30min