Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot

Goat's Cheese Eggs with Watercress and Beetroot

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

Beetroot
  • cooked beetroot diced (5 mm)
    80 g
  • salt
    2 pinches
  • ground black pepper
    2 pinches
  • balsamic vinegar
    1 Tbsp
Goat's Cheese Eggs
  • flaked almonds
    40 g
  • goat's cheese
    270 g
  • olive oil
    2 Tbsp
Watercress Salad Nest
  • fresh basil leaves
    50 g
  • almonds smoked
    40 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • olive oil
    50 g
  • garlic clove
    1
  • watercress
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 22.2 g
Calorieën 2397 kJ / 573 kcal
Vetten 52 g
Koolhydraten 4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...