Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beetroot
- 80 g cooked beetroot, diced (5 mm)
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 Tbsp balsamic vinegar
Goat's Cheese Eggs
- 40 g flaked almonds
- 270 g goat's cheese
- 2 Tbsp olive oil
Watercress Salad Nest
- 50 g fresh basil leaves
- 40 g almonds, smoked
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 50 g olive oil
- 1 garlic clove
- 60 g watercress
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2397 kJ / 573 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1h 15min
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min
Salad with Goat's Cheese and Toasted Cashew Dressing
25 min
Guacamole
5min
Warm Mediterranean Couscous Salad
30min
Pear and Goat's Cheese Flatbread
3h
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Sweet and Savoury Amaranth Salad with Cumin Roasted Veg, Pomegranate and Hazelnut
1h
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min