Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 90 g white short grain rice
- 40 g millet
- 70 g buckwheat grains
-
170
g onions, cut in eighths
of red onions, cut in eighths - 370 g sunflower oil
- 30 g cornflour
- 500 g soya milk
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 - 2 pinches ground nutmeg, to taste
- 150 g roasted red peppers, preserved, sliced (2 cm)
- 150 g toasted corn
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 293.9 kJ / 70.3 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5.5 g
- Vetten
- 5.1 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 55.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25min
Cauliflower Cheese Bites with Sour Cream Dip
4óra 15p
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Lemon and Poppy Seed Clafoutis
Geen beoordelingen
Tomatoes Stuffed with Mushrooms and Nuts
1h 5min
Chocolate Lime Mousse with Sesame and Honey Streusel
3u.
Tofu Meatballs with Rice and Vegan Quindim
1 Std. 35 Min
Strawberry Layer Cake (TM5)
Geen beoordelingen
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Egg White Chocolate Cake
50 min