Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)

3.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 portion

Ingrediënten

  • porcini mushroom, dried
    15 g
  • water, boiling to soak
    510 g
  • rice, brown "low GI" (see Tip)
    255 g
  • water, warm to soak
  • extra virgin olive oil
    15 g
  • leek trimmed, white part only, cut into pieces
    270 g
  • garlic cloves
    2
  • oyster mushroom, fresh thinly sliced
    100 g
  • fresh brown mushrooms thinly sliced
    200 g
  • water
    200 g
  • vegetable stock paste salt free (see Tip)
    2 tsp
  • thyme, fresh leaves only, plus extra to garnish
    3 sprigs
  • black pepper, ground to season, to taste
  • lemon juice to serve
    1 teaspoon
  • pecorino grated
    60 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 249.4 mg
Eiwitten 12.9 g
Calorieën 1661.8 kJ / 397.2 kcal
Vetten 10 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 3.6 g
Koolhydraten 66.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...