
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 395 g eggplant, medium-sized cubed (1.5 cm/2.5 cm)
- 85 g red onion sliced (.5 cm)
- 100 g red bell pepper cubed (1.5 cm-2.5 cm)
-
⅛ - ¼
tsp chilli powder
of ⅛ tsp chili, dried, flake - 1 tsp salt divided, plus extra, to season, to taste
- ¾ tsp black pepper, ground divided, plus extra, to season, to taste
- 2 tsp honey divided
- 60 g extra virgin olive oil divided, plus extra to grease
- 240 g lentil, dried, any type pre-cooked
- 1 bunch fresh mixed herbs
- 1 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
-
30
g raspberry vinegar
of 30 g white balsamic vinegar - 2 tsp water ice-cold
- 1 - 2 tbsp raisin, all varieties
- 200 g Halloumi
- mint leave, fresh to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1099 kcal / 4598 kJ
- Eiwitten
- 47.7 g
- Vetten
- 53.5 g
- Koolhydraten
- 114.7 g
- Vezels
- 23.2 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Natrium
- 2136.1 mg