Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 - 500 g cucumbers (approx. 2 cucumbers) unpeeled, ends trimmed, cut in segments no longer than pusher
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded if desired
- 5 g fresh coriander leaves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 1 Tbsp Korean chilli paste (gochujang)
- 15 g rice vinegar
- ½ tsp caster sugar
- 30 g light soy sauce
- 2 pinches fine sea salt
- sesame seeds, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 441 kJ / 105.4 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 7.6 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 1.1 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 493.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 Min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25 Min
Demo Recipe 1 - Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 Min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 Min
Pear Twists on Chocolate Custard
30 Min
Shredded Brussels Sprout Salad with Bacon and Cranberries
20 Min
Almond and Seed Crackers
45 Min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 dk
Pink Lemonade
30 Min