Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Potato Salad
- 800 g new potatoes, unpeeled
- 500 g water
- 30 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
Herb Vinaigrette
- 80 - 90 g shallots, to taste
- ½ fresh red chilli, deseeded if desired
- 80 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp Dijon mustard
- 5 g fresh parsley leaves
- 10 fresh basil leaves
- 5 g fresh thyme leaves
- 30 g white wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1170 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 416 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Potato Gratin (TM6)
1h 10min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2 godz. 10 min
Egg Salad Sandwiches
35 min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Sous-Vide Scrambled Eggs (Metric)
40min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 40min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1h 10min
Pickled vegetables
745 Std.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 30 min
Herb and garlic dip
5 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min