Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 656.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Fennel Risotto
25min
Rich Tomato Sauce
30 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 min
Portuguese Leeks
45 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Buddha Bowl with Chicken
Brak ocen
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Brak ocen
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 Std. 55 Min