Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 656.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan Shortbreads with Fennel and Chilli
1h 25 min
Jack-O-Lantern Stuffed Peppers
1 Std. 30 Min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 Std. 15 Min
Fennel Apple Salad
20 min
Emmental Gougères
50 min
Creamy Courgette Soup
25min
Grisons Barley Soup
55 Min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 min
Pickled Onions (TM6)
30min
Grated Carrot Salad (TM6)
10 Min
Spätzle with Mushroom Cream
30min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min