Fennel Salad with Orange and Pine Nuts

Fennel Salad with Orange and Pine Nuts

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions

Ingrediënten

  • fennel bulb cut in wedges that fit through feeder
    350 g
  • white wine vinegar
    50 g
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • orange finely grated zest and 65 g juice
    1
  • Dijon mustard
    10 g
  • agave syrup
    35 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • pine nuts
    3 Tbsp
  • oranges peeled, white pith removed, segmented
    200 g
  • mint leaves chopped
    ¼ bunch

Voeding per 1 portion

Calorieën 281.1 kcal / 1176.2 kJ
Eiwitten 3 g
Vetten 19.6 g
Koolhydraten 25.9 g
Vezels 5.3 g
Verzadigd vet 2.7 g
Natrium 656.3 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...