Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 25.9 g
- Vetten
- 19.6 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 656.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Thai Cucumber Salad (TM6)
15min
Green Bean Gremolata
25min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min
Anchovy Breadcrumbs
5min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Fennel Apple Salad
20 λεπτ.
Carrot and Chickpea Spread
15min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 λεπτ.
Best Basic Houmous
5min
Summer Fruits Parcel
20 λεπτ.