
Apparaten en accessoires
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Voorbereiding. 10min
Totaal 20min
4 portions
Ingrediënten
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Voeding per 1 portion
Calorieën
281.1 kcal /
1176.2 kJ
Eiwitten
3 g
Vetten
19.6 g
Koolhydraten
25.9 g
Vezels
5.3 g
Verzadigd vet
2.7 g
Natrium
656.3 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slicing and Grating
44 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland