Apparaten en accessoires
Sumac and Tahini Houmous
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
268 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1436 kJ /
347 kcal
Vetten
27 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Post-partum
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Quick Flatbreads
20 min
Basil Pesto
10 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
45 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Houmous
13 godz. 30 min
Lebanese Spiced Flatbread
3 godz. 20 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Best Basic Houmous
5 min
Sumac-spiced Houmous
5 min