Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g olive oil, plus extra for preserving
- 2 garlic cloves
- 120 g rocket leaves
-
80
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 30 g hazelnuts, with skin
- 1 fresh chilli, halved lengthways, deseeded
- 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 6276 kJ / 1500 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 151 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min
Red Pepper Houmous
5 min.
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 min.
Basil pesto
10 min.
Tahini and Beetroot Dip
1h 15 min.
Pomegranate and Mint Marinade
5 min.
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1 Std. 30 Min
Beetroot Houmous
15min
Sumac and Tahini Houmous
10 min.
Brandy Butter
10 min.
Basil Pesto
10 min.
Smoked Mackerel Pâté
55min