Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
TM6 TM5

Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

4.8 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
  • fine sea salt, to taste
  • ground black pepper, to taste
  • 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 80 g balsamic vinegar
  • 250 g red wine
  • 60 g olive oil
  • 70 g red onions, quartered

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2259 kJ / 540 kcal
Eiwitten
34 g
Koolhydraten
3 g
Vetten
41 g
Vezels
0.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten