Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2u. 20min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Mojo Sauce for Seafood
10min
Duck and Pork Terrine
52h
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Prawn and Cucumber Salad
55min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1h 5min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Steak au Poivre
20min
Marmalade-glazed Ham
1h 50 min.