Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Best Beer Battered Fish
30min
Slow-cooked BBQ Pork Ribs
4 Std. 25 Min
Braised Lamb Shanks
3 godz. 20 min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3h 40min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 Std. 50 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Lamb Burgers with Garlic Herb Mayo
1 Std. 15 Min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10h 55min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30min