Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary

4.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 14u. 50min
8 portions

Ingrediënten

  • lamb shoulder, boneless butterflied
    1500 - 2000 g
  • fine sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • fresh rosemary leaves only
    7 sprigs
  • balsamic vinegar
    80 g
  • red wine
    250 g
  • olive oil
    60 g
  • red onions quartered
    70 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 34 g
Calorieën 2259 kJ / 540 kcal
Vetten 41 g
Vezels 0.2 g
Koolhydraten 3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...