Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 - 2000 g lamb shoulder, boneless, butterflied
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 7 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g balsamic vinegar
- 250 g red wine
- 60 g olive oil
- 70 g red onions, quartered
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2sa
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 Std. 50 Min
Low Carb Lasagne
1sa 30 dk
Chocolate Sauce
5min
Sous-vide Cantonese-style Beef, Tomato and Onion Stir Fry
2hod. 25min
Braised Lamb Shanks
3 Std. 20 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1 Std. 20 Min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Sicilian Prawn Salad
40min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Simple Turkey Gravy
25 dk