Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces (4-5 cm)
- 300 g mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2305.3 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 73.6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 16.6 g
- Natrium
- 58983.8 mg
Alternatieve recepten
Minced raw meat
35 min
Rhubarb and Strawberry Jam
30 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Sweet and Sour Slow Cooked Pork Ribs
2 godz. 25 min
Sous-vide Pork Cheeks in Red Wine
8 Std. 45 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Vegetable Stock Paste
50min
Boiled Eggs
20 min
Vanilla Ice Cream
12 godz.
All-In-One 'Roast' Beef
1h 30min
Chicken Stock Paste
45 min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1 Std. 25 Min