Meat Stock Paste

Meat Stock Paste

4.8 15 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
400 g

Ingrediënten

  • meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)
    300 g
  • mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
    300 g
  • fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
    4 sprigs
  • coarse sea salt (see tip)
    150 g
  • red wine
    30 g
  • dried bay leaf
    1
  • clove
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 400 g

Natrium 58983.8 mg
Eiwitten 73.6 g
Calorieën 2305.3 kJ / 551 kcal
Vetten 7.9 g
Vezels 16.6 g
Verzadigd vet 2.4 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...