Apparaten en accessoires
Meat Stock Paste
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
400 g
Ingrediënten
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
58983.8 mg
Eiwitten
73.6 g
Calorieën
2305.3 kJ /
551 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
16.6 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Herbes de Provence
5 Min
Plain Yoghurt in Varoma
12 Std.
Chicken Stock Paste
45 Min
Vegetable Stock Paste
50 Min
Fruit Nectar
10 Min
Mushroom pie
1 Std. 30 Min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 Std. 30 Min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Steamed Lamb with Vegetables
1 Std. 30 Min
Apple Marinade
10 Min
Ghee
20 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min