Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces (4-5 cm)
- 300 g mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
- 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse sea salt (see tip)
- 30 g red wine
- 1 dried bay leaf
- 1 clove
- Voeding
- per 400 g
- Calorieën
- 2305.3 kJ / 551 kcal
- Eiwitten
- 73.6 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 7.9 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 16.6 g
- Natrium
- 58983.8 mg
Alternatieve recepten
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9h
Chicken Stock Paste
45 min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9hod. 15min
Butter
5 min
Vegetable Stock Paste
50min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2h 20min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce, Milk Bread Loaves, Frozen Fruit Sorbet
1h 30min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Creamy vegetable soup, steamed chicken with vegetable tagliatelle and mustard sauce
45 min