Meat Stock Paste
TM6 TM5 TM31

Meat Stock Paste

4.8 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces (4-5 cm)
  • 300 g mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces
  • 4 sprigs fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
  • 150 g coarse sea salt (see tip)
  • 30 g red wine
  • 1 dried bay leaf
  • 1 clove

Voeding
per 400 g
Calorieën
2305.3 kJ / 551 kcal
Eiwitten
73.6 g
Koolhydraten
42 g
Vetten
7.9 g
Verzadigd vet
2.4 g
Vezels
16.6 g
Natrium
58983.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten