Apparaten en accessoires
Meat Stock Paste
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
400 g
Ingrediënten
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
58983.8 mg
Eiwitten
73.6 g
Calorieën
2305.3 kJ /
551 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
16.6 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Rolled Shoulder of Lamb
2u. 30min
Vanilla sugar
72u.
Lamb and Leek Pie
2u.
Lasagne Bolognese
2u. 30min
Chicken Stock Paste
45min
Fresh Pasta Dough
1u.
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1u.
Yoghurt Dressing
5min
Quick Puff Pastry
1u. 20min
Rolled Salmon Pancakes
45min
Cornish Pasty
1u. 30min
Steak and Kidney Pudding
5u.