Apparaten en accessoires
Meat Stock Paste
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
400 g
Ingrediënten
-
meat pieces, sinew free cut in pieces (4-5 cm)300 g
-
mixed vegetables (e.g. celery stalks, carrots, onions, garlic, tomatoes), cut in pieces300 g
-
fresh mixed herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse sea salt (see tip)150 g
-
red wine30 g
-
dried bay leaf1
-
clove1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 400 g
Natrium
58983.8 mg
Eiwitten
73.6 g
Calorieën
2305.3 kJ /
551 kcal
Vetten
7.9 g
Vezels
16.6 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2u.
Beef and Ale Stew
2u. 20min
Pork Stuffing Balls
1u. 5min
Lasagne Bolognese
2u. 30min
Chicken Stock Paste
45min
Vegetable Stock Paste
50min
Creamy Tomato Soup
25min
Strawberry Jam
55min
Mashed Potatoes
45min
Rice Cake with Sweet Azuki Bean Paste
8u. 30min
Tomato Ketchup
40min
Cottage Loaf
3u. 30min