Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g meat pieces, sinew free, cut in pieces
- 300 g mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces
- 1 garlic clove
- 4 sprigs mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only
- 150 g coarse salt
-
30
g red wine
of 30 g water - 1 dried bay leaf
- 1 whole clove
- Voeding
- per 1 Complete recipe
- Calorieën
- 2754 kJ / 658 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 38 g
- Vezels
- 7.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef goulash with bread dumplings
1 godz. 30 min
Egg-free mayonnaise
10min
Mustard-dill sauce
2h 15min
Pizza dough
1h
Chicken stock paste
45 min
Boiled eggs
20 min
Chopped vegetable salad
10min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1h 15min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Frozen fruit sorbet
5min
Vegetable stock paste
45 min
Tomato ketchup
1h 15min