Apparaten en accessoires
Meat stock paste
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
1 Complete recipe
Ingrediënten
-
meat pieces, sinew free , cut in pieces300 g
-
mixed vegetables (e.g onion, carrots, celery stalk or celeriac), cut in pieces300 g
-
garlic clove1
-
mixed fresh herbs (e.g. sage, rosemary), leaves only4 sprigs
-
coarse salt150 g
-
30 g waterred wine30 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Complete recipe
Calorieën
2754 kJ /
658 kcal
Eiwitten
59 g
Koolhydraten
14 g
Vetten
38 g
Vezels
7.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Choux pastry
2 Std.
Pizza dough
1 Std.
Vanilla ice cream
12 Std.
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Fruit Ice Cream
5 Min
Vanilla sugar
72 Std.
Boiled eggs
20 Min
Strawberry jam
1 Std. 5 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Lemon curd
1 Std.