Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Frittata
- 1 cooked chicken breast, skinless (approx. 180 g), cut in pieces (3 cm)
- 10 g olive oil
- 4 large eggs
- 3 spring onions, thinly sliced
- 2 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped
- ¼ - ½ tsp ras el hanout, to taste (optioneel)
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Vegetable Rice
- 150 g red peppers, quartered
- 70 g carrots, cut in pieces
- 50 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground coriander
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 750 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 180 g basmati rice, rinsed
- 240 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- ground black pepper, to taste
- ¼ tsp sumac (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2002 kJ / 477 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Natrium
- 760 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50 Min
Pulled Tandoori Chicken
30 Min
Chicken Salad
1 Std. 20 Min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Turkey Burgers with Caramelised Onion and Pepper
30 Min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1h 10min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Creamy Vegetable Soup, Steamed Chicken with Vegetable Tagliatelle and Mustard Sauce
45 Min