Pasta with Pork and Beans

Pasta with Pork and Beans

3.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
8 portions

Ingrediënten

  • dried ditalini pasta (cooking time 10 minutes)
    400 g
  • shallots halved
    100 g
  • pork belly, boned, skinless cubed
    50 g
    bacon lardons
  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • extra virgin olive oil plus extra for serving
    80 g
  • carrot peeled, cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • celery cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • tinned borlotti beans (drained weight)
    520 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
    400 g plum tomatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • water
    1200 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
  • fine sea salt
    3 tsp
  • ground black pepper
    4 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 580.1 mg
Eiwitten 15.8 g
Calorieën 1824.6 kJ / 436.5 kcal
Vetten 12.8 g
Vezels 15.3 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 66.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...