Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g dried ditalini pasta (cooking time 10 minutes)
- 100 g shallots, halved
-
50
g pork belly, boned, skinless, cubed
of bacon lardons - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 520 g tinned borlotti beans (drained weight)
-
400
g tinned chopped tomatoes
of 400 g plum tomatoes, peeled, cut in pieces (2 cm) - 1200 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 3 tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824.6 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 15.3 g
- Natrium
- 580.1 mg
Alternatieve recepten
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Garlic Turkey Stew
45min
Bacon and Cabbage Risotto
1h
Curry Noodles with Pork
45min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM5)
15min
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10 min
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45min
Meatballs with Tomato Sauce and Pasta
45min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min