Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g dried ditalini pasta (cooking time 10 minutes)
- 100 g shallots, halved
-
50
g pork belly, boned, skinless, cubed
of bacon lardons - 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 80 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 60 g carrot, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 50 g celery, cut in pieces (2 cm)
- 520 g tinned borlotti beans (drained weight)
-
400
g tinned chopped tomatoes
of 400 g plum tomatoes, peeled, cut in pieces (2 cm) - 1200 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 3 tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1824.6 kJ / 436.5 kcal
- Eiwitten
- 15.8 g
- Koolhydraten
- 66.5 g
- Vetten
- 12.8 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 15.3 g
- Natrium
- 580.1 mg
Alternatieve recepten
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2h 40 min
Chicken and Chorizo Hotpot
45min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10 phút
Chicken with Peppers and Rice
1 Std.
Ham Hock Potato Bake
35 Min
Ravioli Lasagne with Rocket Salad
45min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1h 5min