
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burger Patties and Slaw
- 60 g bread torn in pieces
- 100 g Cheddar cheese cut in pieces (2 cm)
- 3 sprigs fresh parsley leaves only
- 25 g unsalted butter diced
- 100 g chilli sauce (e.g. Frank's Redhot®)
- ½ Tbsp white vinegar distilled
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp Worcestershire sauce
- 220 g white cabbage cored, cut in pieces (3 cm)
- 150 g carrots cut in pieces (2 cm)
- 1 red apple cored, quartered
- 2 Tbsp mayonnaise (see tip)
- 120 g onions quartered
- 400 g turkey mince broken in pieces
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Cooking and Assembly
- 1 Tbsp olive oil for frying
- 4 brioche burger buns
- salad leaves for serving
- 1 beef tomato sliced (1 cm), for serving
- 4 Tbsp mayonnaise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 765 kcal / 3194 kJ
- Eiwitten
- 40 g
- Vetten
- 45 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Verzadigd vet
- 11 g
- Natrium
- 1410 mg