Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 80 g ginger wine
- 500 - 600 g pork fillet, trimmed and cut in strips (1 x 10 cm)
- 2 Tbsp hoi sin sauce
- 1 tsp olive oil
Black bean sauce
- ½ - 1 long red chilli, deseeded if preferred (optioneel)
- 2 garlic cloves
- 400 g tinned black beans
-
60
g soy sauce
of 60 g Tamari sauce - 1 tsp sesame oil
-
1
Tbsp Shaoxing rice wine
of 1 Tbsp dry sherry - 80 g water
- 1 tsp palm sugar (1 cm cube), grated
Rice and vegetables
- 300 g white rice
- 900 g water
- 1 bunch tenderstem broccoli (approx. 180 g), trimmed and cut in thirds
- 230 g tinned bamboo shoots, rinsed and drained (weight is pre-draining)
- 1 spring onion, trimmed and thinly sliced, for garnishing
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1726 kJ / 411 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 3.7 g
- Vezels
- 9.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef-Ragout with Macaroni
30 Min
Chicken in Huitlacoche Sauce
45 Min
Baked Thai Fishcakes with Chilli Lime Dipping Sauce
1 Std. 40 Min
Pad Thai Noodles with Prawns
30 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 Min
Quick Beef Massaman Curry
40 Min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 Std. 5 Min
Peking Chicken
45 Min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Cashew Chicken
45 Min
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15 min