Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caribbean Stew
-
800
g lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)
of 800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 180 g celery stalks, cut in pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
of 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp cayenne pepper
- 25 g vegetable oil
-
20
g raw cane sugar
of 20 g brown sugar - 50 g tomato purée
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed Rice
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp vegetable oil
of 4 tsp butter
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2438 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Lamb Korma
4h
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 godz. 15 min
Chicken Garam Masala
50 Min
Cumin Lamb and Aubergine Stew
1h 10min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 phút
Jungli Laal Maas
5h
Beef Madras
1h 30min
Pork Vindaloo
4h
Chicken and Cauliflower Curry
45 phút