Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caribbean Stew
-
800
g lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)
of 800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm) - 50 g freshly squeezed orange juice (1 orange)
- 20 g freshly squeezed lemon juice (½ lemon)
- 60 g Worcestershire sauce
- 3 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 180 g celery stalks, cut in pieces
- 2 - 4 sprigs fresh coriander
- 2 - 3 pinches dried oregano
-
2
fresh bay leaves
of 1 dried bay leaf - 1 - 1 ½ tsp cayenne pepper
- 25 g vegetable oil
-
20
g raw cane sugar
of 20 g brown sugar - 50 g tomato purée
- 1 ½ tsp salt
- 450 g water
Steamed Rice
- 160 g basmati rice
- 400 g water
- 4 pinches salt
-
4
tsp vegetable oil
of 4 tsp butter
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 2438 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
All-In-One 'Roast' Beef
1 Std. 30 Min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55 min
Lamb Spezzatino
1 Std. 45 Min
Beef Madras
1 Std. 30 Min
Chicken and Mushroom Balti
50 min
Peking Chicken
45 min
Cape Malay Chicken Curry
1 Std.
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Beef in Stout
1 godz. 40 min
Mardi Gras Meatballs
1h 5min