Caribbean Stew and Steamed Rice
TM5 TM6

Caribbean Stew and Steamed Rice

4.3 (21 beoordelingen)

Ingrediënten

Caribbean Stew

  • 800 g lamb shoulder meat, boneless (see variation), cut in pieces (3-4 cm)
    of 800 g boneless stewing lamb, cut in pieces (3-4 cm)
  • 50 g freshly squeezed orange juice (1 orange)
  • 20 g freshly squeezed lemon juice (½ lemon)
  • 60 g Worcestershire sauce
  • 3 garlic cloves
  • 150 g onions, quartered
  • 180 g celery stalks, cut in pieces
  • 2 - 4 sprigs fresh coriander
  • 2 - 3 pinches dried oregano
  • 2 fresh bay leaves
    of 1 dried bay leaf
  • 1 - 1 ½ tsp cayenne pepper
  • 25 g vegetable oil
  • 20 g raw cane sugar
    of 20 g brown sugar
  • 50 g tomato purée
  • 1 ½ tsp salt
  • 450 g water

Steamed Rice

  • 160 g basmati rice
  • 400 g water
  • 4 pinches salt
  • 4 tsp vegetable oil
    of 4 tsp butter

Voeding
per 1 portions
Calorieën
2438 kJ / 581 kcal
Eiwitten
45 g
Koolhydraten
45 g
Vetten
23 g
Vezels
3.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten