Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g long grain rice, as desired
- 80 g mangetout, trimmed
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 10 g groundnut oil
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 120 - 150 g pork fillet, sliced thinly (1 cm)
- 1 Tbsp oyster sauce
- 2 tsp light soy sauce
- 1 - 2 tsp palm sugar, to taste
- 50 - 100 g water, depending on desired sauce consistency
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4094 kJ / 980 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Style Pork Stew
30min
Basque Chicken
1h 10 min
Steamed Garlic Prawns
30min
Curry Noodles with Pork
45min
Rice with Duck
1 Std. 5 Min
Herby Steaks with French Potato Salad
45min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50 min
Pasta Salad with Salami
25min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Cashew Chicken
45min
Chicken Pad Thai
20 Min
Honeyed Chicken
25min