Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 - 100 g long grain rice, as desired
- 80 g mangetout, trimmed
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 10 g groundnut oil
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 120 - 150 g pork fillet, sliced thinly (1 cm)
- 1 Tbsp oyster sauce
- 2 tsp light soy sauce
- 1 - 2 tsp palm sugar, to taste
- 50 - 100 g water, depending on desired sauce consistency
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4094 kJ / 980 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1h 30min
Curry Noodles with Pork
45min
Rice with Duck
1h 5min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Braised Chicken with Chestnuts
40min
Beef with Mushrooms
30min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Steamed Garlic Prawns
30min
Honeyed Chicken
25 min
Peking Chicken
45min
Caribbean Stew and Steamed Rice
9h 15min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min