Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, finely grated zest only
- 3 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 4 pinches ground black pepper, or to taste
- 20 g olive oil
- 900 g leg of lamb, boneless
- 200 g fresh green beans, trimmed
- 400 g potatoes, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 100 g turnips, quartered
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 1000 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1698 kJ / 406 kcal
- Eiwitten
- 31.2 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30 Min
Chicken Cacciatore
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Italian Crusted Lamb
5h
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Decadent Chocolate and Coconut Cups
1h
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Thai Steamed Trout Parcels
35 Min
Beef and Ale Stew
2 godz. 20 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min