Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut in pieces (3-4 cm)
- 1000 - 1200 g beef, blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus 1 Tbsp (optional)
- 1 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2504 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 71.4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Creamy mustard chicken stew
40min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Cottage pie
1h 15 min
Beef Stroganoff
1h
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Chicken Breasts Pizzaiola
50 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Lamb Stew
50 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Jacket Potato Mice
1h 20 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min