Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 250 g carrots, cut in pieces (3 cm)
- 150 g celery stalks, cut in pieces (2 cm)
- 150 g leeks, cut in pieces (2 cm)
- 1 cooked whole chicken
- 100 g pearl barley, rinsed
- 1500 g water, cold
- 1 ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 438 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 9.7 g
- Koolhydraten
- 11.5 g
- Vetten
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Chicken Cacciatore
50 min
Meatloaf
1 Std. 30 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Vegetable Soup, Eggs En Cocotte with Spinach
1 Std.
Honeyed Chicken
25min
Beef and Tomato Stew
1h 25 min
Cream of Vegetable Soup
15 min
Cashew Chicken
45 min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 Min
Beef and Ale Stew
2h 20min