Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g plain flour
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- 8 chicken thighs, boneless, skin on
- 15 g olive oil, plus 3-4 Tbsp for frying
- 200 g onions, quartered
- 160 g celery stalks, cut in pieces
- 320 g carrots, cut in pieces
- 800 g chicken stock
-
2
sprigs fresh thyme, leaves only
of 1 tsp dried thyme - 650 - 800 g potatoes, peeled, cut in pieces (2 cm)
- 200 g frozen green peas
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1984 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 24.8 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 29.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Bourguignon
1h 30min
Irish stew
1h 30min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min
Tomato and Basil Chicken Stew
35min
Beef Stroganoff
1h
Cottage Pie
1h 10min
Beef, Ale and Dumpling Stew
1 Std. 55 Min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Steak Provençal Pie
2h 15min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55 min
Chicken Curry with Spinach
1h 5min