Salmon and Fennel Risotto

Salmon and Fennel Risotto

4.6 156 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    40 g
  • shallots halved
    50 g
  • fennel bulb cut in pieces
    150 g
  • olive oil
    20 g
  • risotto rice
    320 g
  • white wine
    100 g
  • water
    700 g
  • fish stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 heaped tsp fish stock paste, homemade
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • grated lemon zest
    1 Tbsp
  • fresh salmon fillets skinless, cut in pieces (3 cm)
    350 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fresh dill chopped, for garnishing
    1 Tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1286.8 mg
Eiwitten 30.2 g
Calorieën 2728.6 kJ / 652.2 kcal
Vetten 25.6 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 8.5 g
Koolhydraten 70 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...