Asparagus Risotto

Asparagus Risotto

4.7 452 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • asparagus
    250 g
  • shallots halved
    50 g
  • olive oil
    20 g
  • dry white wine
    200 g
  • risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
    250 g
  • boiling water
    450 g
  • vegetable stock paste, homemade
    1 heaped tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • freshly ground black pepper
    ¼ tsp
  • unsalted butter diced
    20 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 521.4 mg
Eiwitten 11.3 g
Calorieën 1790.5 kJ / 427.9 kcal
Vetten 13.3 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraten 56.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...