Asparagus Risotto
TM6 TM5 TM31

Asparagus Risotto

4.7 (343 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 250 g asparagus
  • 50 g shallots, halved
  • 20 g olive oil
  • 200 g dry white wine
  • 250 g risotto rice (e.g. arborio, Carnaroli)
  • 450 g boiling water
  • 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
    of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp freshly ground black pepper
  • 20 g unsalted butter, diced

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1790.5 kJ / 427.9 kcal
Eiwitten
11.3 g
Koolhydraten
56.2 g
Vetten
13.3 g
Verzadigd vet
5.9 g
Vezels
1.8 g
Natrium
521.4 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten