Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 130 g dry white wine
- 320 g risotto rice
- 700 g liquid vegetable stock, hot
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
- 15 g unsalted butter
- 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2219 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 73.4 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy White Beans and Leeks
20 dk
Mushroom Risotto
30 dk
Pea and Mint Risotto
40 dk
Asparagus Risotto
45 Min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1h 30min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 dk
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1sa
Salmon and Fennel Risotto
25 dk
Courgette and Feta Risotto
30 dk
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Fennel Risotto
35 dk