Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 130 g dry white wine
- 320 g risotto rice
- 700 g liquid vegetable stock, hot
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
- 15 g unsalted butter
- 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2219 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 73.4 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 Std. 10 Min
Pea and Mint Risotto
40min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 Min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1u.
Fennel Risotto
35min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 Min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25min