Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 130 g dry white wine
- 320 g risotto rice
- 700 g liquid vegetable stock, hot
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
- 15 g unsalted butter
- 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2219 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 73.4 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45 min.
Mushroom Risotto
30 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Fennel Risotto
35 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Celeriac and Apple Soup
55min
Curried Parsnip Soup
30 min