Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g beetroot, raw, peeled and cut in pieces (3 cm)
- 1 garlic clove
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 130 g dry white wine
- 320 g risotto rice
- 700 g liquid vegetable stock, hot
- 1 ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp freshly ground black pepper or more to taste
- 15 g unsalted butter
- 150 g soft goat's cheese, cut in cubes (1 cm)
- 1 tsp fresh thyme leaves
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2219 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 73.4 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50 min.
Mushroom Risotto
30min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Asparagus Risotto
45min
Pea and Mint Risotto
40min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Goat's Cheese Pie
1 Std. 10 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Fennel Risotto
35min