Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g carrots, cut in pieces
- 100 g fennel bulbs, cut in pieces
-
150
g fresh green peas, shelled
of 150 g frozen green peas, shelled - 150 g red radishes, quartered
Pesto
- 10 g fresh basil
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 50 g pine nuts
- 30 g olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
Risotto
- 500 g water
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 250 g risotto rice
- 800 g vegetable stock
- 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1h 10min
Root Vegetable Gratin
1h
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Asparagus Risotto
45min
Pumpkin Pearl Barley Risotto with Chorizo
45min
Courgette and Feta Risotto
30min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20 min
Pea and Mint Risotto
40min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Fennel Risotto
35 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min