Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g carrots, cut in pieces
- 100 g fennel bulbs, cut in pieces
-
150
g fresh green peas, shelled
of 150 g frozen green peas, shelled - 150 g red radishes, quartered
Pesto
- 10 g fresh basil
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 50 g pine nuts
- 30 g olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
Risotto
- 500 g water
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 250 g risotto rice
- 800 g vegetable stock
- 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asparagus Risotto
45min
Pea and Mint Risotto
40min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Pumpkin Risotto with Bacon
50 min
Mushroom Risotto
30 min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Squash and Broccoli Salad
35 min
Risotto with Broccoli Rabe
30 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Celeriac and Apple Soup
55 min