Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g carrots, cut in pieces
- 100 g fennel bulbs, cut in pieces
-
150
g fresh green peas, shelled
of 150 g frozen green peas, shelled - 150 g red radishes, quartered
Pesto
- 10 g fresh basil
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (3 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm) - 50 g pine nuts
- 30 g olive oil
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
Risotto
- 500 g water
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 100 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 250 g risotto rice
- 800 g vegetable stock
- 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1411 kJ / 336 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Pea and Mint Risotto
40 min
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 Std. 30 Min
Garlic and White Bean Stew
50min
Pepper and Salami Sauce
45min
Spelt Flour Pizza with Chicory and Taleggio
2h 30min
Courgette and Feta Risotto
30min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Fennel Risotto
35 min