Compatibele versies
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1 Std. 15 Min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1 godz.
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min