
Compatibele versies
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
- 3 sprigs fresh thyme leaves only
- 500 g leeks halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) vegan, crumbled - 100 g soy cream for cooking
- ¾ tsp fine sea salt plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 228 kcal / 956 kJ
- Eiwitten
- 9 g
- Vetten
- 10 g
- Koolhydraten
- 20 g