Compatibele versies
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Courgettes with Corn
25 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 Std.
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 Min
Portuguese Leeks
45 Min
Watercress and Oat Soup
35 Min
Sicilian Caponata
30 Min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 Min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 Min
Puy Lentil Dip
45 Min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1sa 15 dk
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 Min