Compatibele versies
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 500 g leeks, halved lengthways then sliced (5 cm)
- 4 waxy potatoes, unpeeled, medium (approx. 80 g each)
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 500 g water
- 2 garlic cloves
- 1 red onion (approx. 110 g), quartered
- 20 g olive oil
- 400 g fresh mushrooms, mixed (e.g. chanterelles, oyster), cut in pieces (1-2 cm)
- 50 g white wine, vegan
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade, vegan (see tip)
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbled - 100 g soy cream, for cooking
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 956 kJ / 228 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 phút
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Ratatouille
40min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 phút
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30min
Potato Curry
12j 50 menit
Vegetable Stroganoff
30min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 phút
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1h