Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (optioneel)
- 40 g pistachio nuts, unsalted, shelled
- 40 g pine nuts
- 40 g flaked almonds
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 700 - 750 g cauliflower florets
- 2 garlic cloves
- 4 spring onions, trimmed and quartered
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only
- 200 g mushrooms, sliced
- 30 g white wine
- 500 g water
- 300 g sweet potatoes, cut in pieces
- 50 g currants
- 80 g fresh baby spinach, roughly chopped
- 12 dried apricots, cut into thin strips
- ½ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1721 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 22.3 g
- Vezels
- 12.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Spring Vegetable Soup
35 min
Detoxifying Thai Soup
25min
Vegetable Oat Bake
1 godz. 15 min
Steamed Thai-style fish cakes
45 min
Pumpkin Soup
35 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 Std. 20 Min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Cream of Vegetable Soup
15min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min