Apparaten en accessoires
Carrot and Peanut Bake
Voorbereiding. 5min
Totaal 55min
6 portions
Ingrediënten
-
bread torn in pieces150 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
carrots cut in pieces500 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
soya milk100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
15 g
Calorieën
1536 kJ /
367 kcal
Vetten
24 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Modern Vegetarian
60 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Polenta with Ratatouille
1u. 20min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Persian Frittata (Kuku Sabzi)
50min
Cauliflower and Black Bean Balls
1u. 10min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1u. 20min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Vegan Roulades with Dumplings and Red Cabbage
2u. 20min
Root Vegetable Gratin
1u.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2u.
Mushroom Parmentier
1u. 10min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45min