Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- breadcrumbs, for sprinkling
- 120 g wholemeal bread, torn in pieces
- 200 g milk
- 3 medium eggs, separated
- 2 pinches fine sea salt, or to taste
- 100 g walnut halves
- 550 g cooked chickpeas (drained weight)
- 6 garlic cloves
- 250 g onions, quartered
- 550 g tomatoes, quartered
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1682 kJ / 402 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pearl Barley and White Bean Stew
1hod.
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 godz. 20 min
Vegetable Stroganoff
30min
Iranian Vegetable Stew
1h 30 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Carrot and Peanut Bake
55 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min