Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp cardamom seeds
- ½ tsp mustard seeds
- 100 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh ginger, cut in thin slices
- 1 fresh red chilli, small, deseeded, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 400 g coconut milk
- 100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp salt
- 600 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 150 g cauliflower, cut in florets
- 150 g courgettes, cut in slices (1 cm)
- 100 g frozen green peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1642 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 1231.6 mg
Alternatieve recepten
Chana Masala
45min
Chick Pea Curry
35min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Indian vegetable curry
50min
Lentil moussaka
2 godz. 20 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min
Coconut Dhal
20min
Vegetable Biryani
50min