Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp cardamom seeds
- ½ tsp mustard seeds
- 100 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh ginger, cut in thin slices
- 1 fresh red chilli, small, deseeded, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 400 g coconut milk
- 100 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 2 tsp salt
- 600 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 150 g cauliflower, cut in florets
- 150 g courgettes, cut in slices (1 cm)
- 100 g frozen green peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1642 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 14.7 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 1231.6 mg
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 Min
Chick Pea Curry
35min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Indian vegetable curry
50 Min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 Min
Lentil moussaka
2h 20 min
Sweet Potato Curry
30 Min
Coconut Dhal
20 Min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 Min
Vegetable Biryani
50 Min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 Min