Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- ½ tsp cardamom seeds
- ½ tsp mustard seeds
- 100 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 15 g fresh root ginger, cut in round slices (2 mm)
- 1 fresh red chilli, small, deseeded, cut in pieces
- 20 g olive oil
- 1 tsp ground turmeric
- 400 g coconut milk
- 100 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp salt
- 600 g waxy potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 150 g carrots, cut in slices (1 cm)
- 150 g cauliflower, cut in florets
- 150 g courgettes, cut in slices (1 cm)
- 100 g frozen green peas
- 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1642 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Coconut Dhal
20 min
Indian vegetable curry
50min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Vegetarian Chilli
1h 5min
Potato Curry
12u. 50min
Vegetable Stroganoff
30min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Chana Masala
45 Min