Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g water
- 1000 g potatoes, peeled and cut in pieces (2-3 cm)
- ½ onion
- 2 garlic cloves
- 2 bird's eye chillies, fresh, halved, deseeded if preferred
- 1 pandan leaf, tied in a knot
- ½ tsp fenugreek seeds
- 1 cinnamon stick
- ¼ tsp ground turmeric
- 5 fresh curry leaves
- 100 g coconut milk
- 100 g coconut cream
- 1 tsp fine sea salt
- 1 - 2 Tbsp lime juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 774 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chick Pea Curry
35 min
Vegetable Biryani
50 min
Keralan Fish Curry
30min
Cape Malay Vegetable Curry
35 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Coconut Dhal
20 min
Indian vegetable curry
50 min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Indian vegetable curry
50 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Leftover Curry
1h 10 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min