Apparaten en accessoires
Vegetable Biryani
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
Rice
-
garlic cloves2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
ghee50 g
-
basmati rice rinsed300 g
-
cumin seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
black mustard seeds½ tsp
-
curry powder1 Tbsp
Vegetables
-
water1000 g
-
waxy potatoes peeled, diced (2 cm)150 g
-
carrots sliced (1 cm)100 g
-
frozen green peas150 g
-
cashew nuts75 g
-
sultanas50 g
Sauce
-
plain yoghurt100 g
-
garam masala1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
lemon juice1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
11.4 g
Calorieën
1937 kJ /
463 kcal
Vetten
24.7 g
Koolhydraten
48.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Coconut Dhal
20min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25min
Palak Paneer
45min
Lentil Curry (Dahl)
30min
Tarka Dal
9u. 5min
Paneer Makhani
1u.
Chick Pea Curry
35min
Cape Malay Vegetable Curry
35min
Chapatis
1u. 30min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min
Chana Masala
45min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min