Apparaten en accessoires
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic cloves2
-
water500 g
-
waxy Charlotte potatoes scrubbed, diced (3 cm)500 g
-
cauliflower florets (3 cm)200 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander1 ½ tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
chilli powder¼ tsp
-
vegetable oil plus 1 tsp40 g
-
dried red chillies2
-
tinned chopped tomatoes200 g
-
lemon juice½ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5.7 g
Calorieën
972 kJ /
232 kcal
Vetten
11.5 g
Koolhydraten
26.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
A Taste of India
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Palak Paneer
45 min
Stuffed Parathas
1 godz. 20 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Paneer Makhani
1 godz.
Vegetable Samosa Filling
30 min
Cauliflower Stuffed Parathas
45 min
Chapatis
1 godz. 30 min
Coriander Chutney
5 min
Vegetable Biryani
50 min
Nadan Mutta (Egg Curry)
50 min
Chana Masala
45 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min