Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 800 g water
- 400 g butternut squash, diced (1 cm)
- 350 g macaroni pasta
- 40 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- 400 g milk
- ½ tsp fine sea salt, or more to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or more to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2001 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 18.9 g
- Koolhydraten
- 57.6 g
- Vetten
- 19.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Ham Pasta Bake
1 Std. 10 Min
Cauliflower Mac and Cheese
1sa 40 dk
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 Min
Baby-friendly Lamb and Apricot Tagine
1sa 40 dk
Courgette and Feta Risotto
30 Min
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Vegetable pasta sauce
40 Min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 Min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1sa 20 dk
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
30 Min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Chicken, Butternut Squash and Toasted Pine Nut Risotto
45 Min