Butternut Squash Macaroni Cheese
TM6 TM5 TM31

Butternut Squash Macaroni Cheese

4.3 ( 133 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 200 g Cheddar cheese cut in pieces
  • 800 g water
  • 400 g butternut squash diced (1 cm)
  • 350 g macaroni pasta
  • 40 g plain flour
  • 40 g unsalted butter cut in pieces
  • 400 g milk
  • ½ tsp fine sea salt or more to taste
  • ¼ tsp ground black pepper or more to taste
  • 2 pinches ground nutmeg

Voeding
per 1 portion
Calorieën
496.6 kcal / 2077.9 kJ
Eiwitten
19.3 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
60.4 g
Vezels
3.4 g
Verzadigd vet
11.5 g
Natrium
417.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten