Butternut Squash Macaroni Cheese

Butternut Squash Macaroni Cheese

4.3 144 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
6 portions

Ingrediënten

  • Cheddar cheese cut in pieces
    200 g
  • water
    800 g
  • butternut squash diced (1 cm)
    400 g
  • macaroni pasta
    350 g
  • plain flour
    40 g
  • unsalted butter cut in pieces
    40 g
  • milk
    400 g
  • fine sea salt or more to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or more to taste
    ¼ tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 417.7 mg
Eiwitten 19.3 g
Calorieën 2077.9 kJ / 496.6 kcal
Vetten 20 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 11.5 g
Koolhydraten 60.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...