Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 800 g water
- 400 g butternut squash, diced (1 cm)
- 350 g macaroni pasta
- 40 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- 400 g milk
- ½ tsp fine sea salt, or more to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or more to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2077.9 kJ / 496.6 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 417.7 mg
Alternatieve recepten
Tuna Pasta Bake
1h
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Vegetable pasta sauce
40min
Baby-friendly Butternut Macaroni Cheese with Kale
1h 20 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min