Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
- 800 g water
- 400 g butternut squash, diced (1 cm)
- 350 g macaroni pasta
- 40 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut in pieces
- 400 g milk
- ½ tsp fine sea salt, or more to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or more to taste
- 2 pinches ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2077.9 kJ / 496.6 kcal
- Eiwitten
- 19.3 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 417.7 mg
Alternatieve recepten
Baked Macaroni Cheese with Chorizo and Peppers
1h 15min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 Min
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Creamy Pea Pasta
25 Min
Spiced Carrot Fritters with Yoghurt Dip
1h 30min
Cauliflower Mac and Cheese
1h 40min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min