Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g dessert apples, peeled, cored, quartered
- 850 g water
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 110 g onions, quartered
- 55 g unsalted butter, diced
- 150 g celery stalks, cut in pieces (approx. 2 stalks)
- 400 g carrots, cut in pieces (approx. 4 carrots)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chickpeas, rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1076 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 26.8 g
- Vetten
- 14.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 Min
Carrot and Coriander Soup
25min
Curried Parsnip Soup
30min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Celeriac and Apple Soup
55min