
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g dessert apples peeled, cored, quartered
- 850 g water
- 15 g fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
- 110 g onions quartered
- 55 g unsalted butter diced
- 150 g celery stalks cut in pieces (approx. 2 stalks)
- 400 g carrots cut in pieces (approx. 4 carrots)
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 400 g tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin)
- ½ - 1 tsp fine sea salt to taste
- ¼ tsp freshly ground black pepper or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 257 kcal / 1076 kJ
- Eiwitten
- 5.9 g
- Vetten
- 14.1 g
- Koolhydraten
- 26.8 g