Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried wild mushrooms (e.g. porcini, ceps)
- 300 g boiling water
- 120 g onions, quartered
- 60 g unsalted butter, diced
- 480 g tinned cannellini beans, drained (2 x 400 g tins)
- 400 g liquid vegetable stock (see tip)
- 2 fresh sage leaves
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1097.2 kJ / 262.2 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 464.5 mg
Alternatieve recepten
Celeriac and Apple Soup
55min
Broccoli and stilton soup
30min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Creamy Courgette Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1h 20min
Carrot and Coriander Soup
25min
Ratatouille
40min
Watercress Soup
25min
Spring Vegetable Soup
35min
Butterbean Mash with Paprika
20min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min