Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried wild mushrooms (e.g. porcini, ceps)
- 300 g boiling water
- 120 g onions, quartered
- 60 g unsalted butter, diced
- 480 g tinned cannellini beans, drained (2 x 400 g tins)
- 400 g liquid vegetable stock (see tip)
- 2 fresh sage leaves
- ¾ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1097.2 kJ / 262.2 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 29.4 g
- Vetten
- 12.7 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 464.5 mg
Alternatieve recepten
Broccoli and stilton soup
30min
Spring Vegetable Soup
35min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Watercress and Oat Soup
35min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Creamy Asparagus, Potato and Leek Soup
30min
Watercress Soup
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min.
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Red Lentil Soup
40 min