Mushroom and Cannellini Bean Soup

Mushroom and Cannellini Bean Soup

4.3 70 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • dried wild mushrooms (e.g. porcini, ceps)
    30 g
  • boiling water
    300 g
  • onions quartered
    120 g
  • unsalted butter diced
    60 g
  • tinned cannellini beans drained (2 x 400 g tins)
    480 g
  • liquid vegetable stock (see tip)
    400 g
  • fresh sage leaves
    2
  • fine sea salt plus extra to taste
    ¾ tsp
  • ground black pepper plus extra to taste
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 464.5 mg
Eiwitten 9.4 g
Calorieën 1097.2 kJ / 262.2 kcal
Vetten 12.7 g
Vezels 6.8 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraten 29.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...