Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 - 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- ½ orange, thin peelings of skin only
- 225 g onions, quartered
- 480 g carrots, cut in pieces
- 35 g unsalted butter
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 700 g water
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 608 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Celeriac and Apple Soup
55min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35min
Creamy Courgette Soup
25min
Carrot and Ginger Soup
5min
Carrot and Coriander Soup
25min
Carrot and Coriander Soup
25min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Sweet Potato and Courgette Soup
25min
Asparagus Stem Soup
55min