Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 - 25 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm), to taste
- ½ orange, thin peelings of skin only
- 225 g onions, quartered
- 480 g carrots, cut in pieces
- 35 g unsalted butter
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 tsp vegetable stock paste, homemade - 700 g water
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, or to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 608 kJ / 145 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 16.2 g
- Vetten
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Spinach, Orange and Carrot Soup
25 min
Sweet Potato and Courgette Soup
25 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Carrot and Coriander Soup
25 min
Broccoli and stilton soup
30 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Celeriac and Apple Soup
55min
Cream of Vegetable Soup
15min