Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 25 g spring onions, cut in pieces
- 5 g fresh parsley
- 5 g fresh mint, leaves only
- 1 ½ lemons, 1 sliced and thin peelings of skin of ½
- 100 g couscous
- 120 g water, boiling
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sea bass fillets
- ½ tsp olive oil
- 1000 g water, for steaming
- 150 g tenderstem broccoli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1287 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Cod with citrus butter
50 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 Min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min