Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 25 g spring onions, cut in pieces
- 5 g fresh parsley
- 5 g fresh mint, leaves only
- 1 ½ lemons, 1 sliced and thin peelings of skin of ½
- 100 g couscous
- 120 g water, boiling
- 100 g cherry tomatoes, halved
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sea bass fillets
- ½ tsp olive oil
- 1000 g water, for steaming
- 150 g tenderstem broccoli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1287 kJ / 308 kcal
- Eiwitten
- 28.8 g
- Koolhydraten
- 29.1 g
- Vetten
- 8.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prawn Saganaki
35 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min