Steamed Cod with Vizcaina Sauce

Steamed Cod with Vizcaina Sauce

4.6 30 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
6 portions

Ingrediënten

  • roasted red peppers, preserved
    50 g
  • smoked paprika
    ½ tsp
  • onions quartered
    250 g
  • red onions quartered
    200 g
  • olive oil plus extra for greasing
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • Iberian ham sliced, cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • ground cayenne pepper (optioneel)
    1 pinch
  • water
    100 g
  • cod fillets, skinless (loins) skinless, boneless
    900 g
  • fresh parsley leaves only, for garnish
    1

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 34.2 g
Calorieën 1507 kJ / 360 kcal
Vetten 21.8 g
Koolhydraten 6.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...