Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g roasted red peppers, preserved
- ½ tsp smoked paprika
- 250 g onions, quartered
- 200 g red onions, quartered
- 100 g olive oil, plus extra for greasing
- 2 garlic cloves
- ½ tsp fine sea salt
- 100 g Iberian ham, sliced, cut in pieces (2 cm)
- 1 pinch ground cayenne pepper (optioneel)
- 100 g water
- 900 g cod fillets, (loins) skinless, boneless
- 1 small handful fresh parsley, leaves only, for garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1507 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 34.2 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 21.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1sa 10 dk
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Cod with citrus butter
50 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Caldeirada (Fish Stew)
45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1h 20min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min