Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon Terrine
- 25 g fresh dill, thick end of stalks removed
- 500 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (5-6 cm)
- 2 smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)
- 200 g cream cheese
- 100 g double cream
- 2 medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g prawns, raw, peeled, deveined
- olive oil, for frying
Peppered Crème Fraîche
- 120 g sour cream
- 200 g crème fraîche
- 1 Tbsp pickled green peppercorns, rinsed
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1307 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 27.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Salmon tartare
10 Min
Salmon tartare
25 min
Tuna Tapenade on Cucumber
10 Min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Arbroath Smokie Soup
40 Min
Pear and Goat's Cheese Parcels
40 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 Min
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1h 10min