Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salmon Terrine
- 25 g fresh dill, thick end of stalks removed
- 500 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces (5-6 cm)
- 2 smoked trout fillets, halved (approx. 120 g)
- 200 g cream cheese
- 100 g double cream
- 2 medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g prawns, raw, peeled, deveined
- olive oil, for frying
Peppered Crème Fraîche
- 120 g sour cream
- 200 g crème fraîche
- 1 Tbsp pickled green peppercorns, rinsed
- ¼ tsp fine sea salt
- 1 tsp lemon juice
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1307 kJ / 312 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 1.7 g
- Vetten
- 27.5 g
Alternatieve recepten
Chicken Liver Parfait
2 godz. 40 min
Mini Crab Cakes with Coriander Paste
1 Std.
Seafood Rice
1 Std. 15 Min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Duck and Pork Terrine
52sa
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min
Seafood Risotto
40 min
Asparagus Stem Soup
55 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1 Std. 30 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 Std.
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min