Apparaten en accessoires
Mustard-dill sauce
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only10 - 15 g
-
sugar (caster sugar) to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium-hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 portions
Eiwitten
10 g
Calorieën
8541 kJ /
2041 kcal
Vetten
211 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
32 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mayonnaise
5min
Béchamel sauce
15min
Floating islands
40min
Crème caramel (flan)
3u.
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Fruit nectar
10min
Berry mousse
4u. 50min
Hollandaise sauce
15min
Béarnaise sauce
15min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Cod with citrus butter
50min
Fruit sauce (coulis)
10min