Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rapeseed oil
- 10 - 15 g fresh dill, leaves only
- 20 - 30 g sugar (caster sugar), to taste
- 20 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 25 g Dijon mustard or other medium-hot mustard
- 30 g sweet mustard
- 1 egg yolk
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 8541 kJ / 2041 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 211 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Hollandaise sauce
15 Min
Mayonnaise
5min
Fruit sauce (coulis)
10min
Butter with Sun-dried Tomatoes, Basil and Parmesan
10min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 Min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Fish stew with cassava flour (Muzongué com musseque)
Geen beoordelingen
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Béarnaise sauce
15 Min
Yoghurt dressing
5min
Trout with hollandaise sauce
50 dk
Plain yoghurt
14h