Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Éclairs
- 80 g unsalted butter, diced
- 250 g water, cold
- 2 pinches fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Creamy Cod Roe
- 125 g codfish roe, smoked, membrane removed, cut in pieces and soaked in cold water for 2-3 hours
- 25 g lemon juice
- 1 garlic clove
- 75 g rapeseed oil
- 1 Tbsp water, hot
- 75 g peanut oil
Horseradish Cream
- 25 g fresh horseradish, peeled, cut in pieces
- 2 Tbsp boiling water
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 pinch caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g double cream
Serving
- 55 g caviar, or avrugar
- mustard cress, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 772 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hollandaise sauce
15 min
Mayonnaise
5min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9 Std.
Orange Liqueur Zabaglione
15 min
Béarnaise Sauce
20 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min
Hollandaise Sauce
15 min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2 Std.
Béarnaise sauce
15 min
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min
Peach Pavlova
5h 30min