Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Éclairs
- 80 g unsalted butter, diced
- 250 g water, cold
- 2 pinches fine sea salt
- 120 g plain flour
- 3 medium eggs
Creamy Cod Roe
- 125 g codfish roe, smoked, membrane removed, cut in pieces and soaked in cold water for 2-3 hours
- 25 g lemon juice
- 1 garlic clove
- 75 g rapeseed oil
- 1 Tbsp water, hot
- 75 g peanut oil
Horseradish Cream
- 25 g fresh horseradish, peeled, cut in pieces
- 2 Tbsp boiling water
- 1 Tbsp white wine vinegar
- 1 pinch caster sugar
- 1 tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- 200 g double cream
Serving
- 55 g caviar, or avrugar
- mustard cress, for garnishing
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 772 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 16.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Peach Pavlova
5h 30 min
Beef Tartare with Capers, Red Onion, Sun-dried Tomatoes and Aïoli
1h
Béchamel Sauce
15min
Rum Babas
3h 45min
Quenelles with Watercress Sauce
2u. 45min
Tiramisu
5h 20 min
Mayonnaise
5min
Hollandaise Sauce
15min
Popcorn Ice Cream Dessert
9u. 25min
Frozen Raspberry Ripple Meringue
4h 10min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Meringue Ghosts
12sa 25 dk