Apparaten en accessoires
Orange Liqueur Zabaglione
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
sugar120 g
-
oranges 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice2
-
orange liqueur (e.g. Grand Marnier)30 g
-
egg yolks from medium eggs6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
27 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
1467 kJ /
350 kcal
Vetten
17 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thicken Mode
17 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Twice-Baked Watercress, Goat's Cheese and Hazelnut Soufflé
1u. 10min
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4u. 25min
Chocolate Orange Mousse
2u. 20min
Lemon Curd
20min
Choron Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1u.
Passion Fruit Soufflé
35min
Lemon Curd
1u.
Hollandaise Sauce
15min
Quenelles with Watercress Sauce
2u. 45min
Quick Cheese Soufflés
45min