Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g sugar
- 2 oranges, 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice
- 30 g orange liqueur (e.g. Grand Marnier)
- 6 egg yolks, from medium eggs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1467 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Prune and Sausage-stuffed Pork Fillet
1h 20min
Classic Zabaglione
15 min
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
3h 40min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20 min
Masala Hake at 55°C
55min
Berry foam
10 Min
Amaretti Stuffed Peaches with Saffron Zabaglione - Pesche ripiene con Amaretti e zabaione allo zafferano
1h 20min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2h 30min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3h 45 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.