Apparaten en accessoires
Orange Liqueur Zabaglione
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
sugar120 g
-
oranges 4-6 thin peelings of skin (see tip) and 90 g juice2
-
orange liqueur (e.g. Grand Marnier)30 g
-
egg yolks from medium eggs6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
27 mg
Eiwitten
9 g
Calorieën
1467 kJ /
350 kcal
Vetten
17 g
Vezels
0.1 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
37 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thicken Mode
17 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Cranberry Sauce
1u.
Crème Pâtissière
15min
Pesto with Rocket and Chilli
10min
Rum Babas
3u. 45min
Cinnamon Ice Cream with Port & Orange Sauce
11u. 10min
Basil Pesto
10min
Ginger Sparkler
40min
Rhubarb Ice Cream
36u. 25min
Brandy Butter
10min
Rich Lemon Ice Cream
12u. 10min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Chicken Liver Parfait
2u. 40min