Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chickpea Flatbread
- 280 g dried chickpeas
- 200 g water
- 50 g olive oil, plus extra for greasing
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp baking powder
- 1 Tbsp sesame seeds
Curried Vegetable Dip
- 30 g olive oil
- ½ tsp coriander seeds
- ½ tsp cumin seeds
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp garlic powder
- 100 g aubergine, diced (1 cm)
- 100 g courgettes, diced (1 cm)
- 80 g tinned chopped tomatoes
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp fresh coriander leaves, roughly chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2011 kJ / 480 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 12.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Red Pepper Houmous
5 min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1 Std. 30 Min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2 godz. 45 min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1 Std. 30 Min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice; Garlic Naan Bread and Pickled Red Onions
1h 35min
Broccoli Fritters with Radish Salad and Lemon Quinoa
1 Std.
Aquafaba Meringues
2 godz. 15 min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Vegan Burger
5 Std.
Vegan Gravy
45min