Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 courgettes, large
-
90
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 15 g fresh mint leaves
- 60 g bread, torn in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 120 g red onions, quartered
- 12 pitted green olives
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 medium eggs
- 80 g ricotta cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1585 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Root Vegetable Gratin
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Spinach and Parmesan Stuffed Mushrooms
40min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1h 50min
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
2h 50min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Pea and Courgette Tarts
1h
Mushroom Parmentier
1h 10min