Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 courgettes, large
-
90
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 15 g fresh mint leaves
- 60 g bread, torn in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 120 g red onions, quartered
- 12 pitted green olives
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 medium eggs
- 80 g ricotta cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1585 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 Std. 15 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 min
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1h 50min
Spinach, Tomato and Goat's Cheese Quiche
1h
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 Min
Carrot and Peanut Bake
55min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Pea and Courgette Tarts
1h