Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 courgettes, large
-
90
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 15 g fresh mint leaves
- 60 g bread, torn in pieces
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 120 g red onions, quartered
- 12 pitted green olives
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 medium eggs
- 80 g ricotta cheese
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1585 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 23.5 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goats Cheese and Caramelised Onion Quinoa Tart
1 Std. 50 Min
Vegetable Tart
1 Std. 15 Min
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Pea and Courgette Tarts
1 Std.
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Baked Spinach and Cheese Strata
9h 45min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35 min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Roasted Tomato Tart
2h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 Std. 10 Min
Green Vegetable Frittata - Frittata verde
25 Min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.